Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Δάκρυα και συγκίνηση στο φιλικό για τον Φάνη


Όλο το παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε στο κλειστό της οδού Αρτάκη για να τιμήσει τον Φάνη Χριστοδούλου στο πλαίσιο φιλικού αγώνα που διοργάνωσε ο Πανιώνιος και ο σύλλογος βετεράνων.

Δύο χιλιάδες φίλοι του Πανιωνίου αλλά και πολλοί πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι στα γήπεδα βρέθηκαν στο κλειστό της Ν. Σμύρνης για να τιμήσουν τον θρυλικό «μπέμπη».

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης όταν ο αντιπρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου βετεράνων, Σάκης Τζαλαλής, κάλεσε τη μητέρα του Φάνη Χριστοδούλου, Ελένη για να βραβεύσει το γιό της.

Ο Φάνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και μόλις παρέλαβε τη πλακέτα χάθηκε στην αγκαλιά της επίσης συγκινημένης μητέρας του.

Μάλιστα πρόσθεσε από το μικρόφωνο: «Όταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου».

Τον Φάνη βράβευσε ο Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο νομάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο δήμος Νέας Σμύρνης και οι «πλαταιείς», οι οπαδοί των «κυανέρυθρων».

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ανάμεσα σε Έλληνες βετεράνους και βετεράνους του Πανιωνίου, αντί για το γνωστό «ζντο» όλοι φώναξαν: «Φάνης». Επίσης στις φανέλες των βετεράνων των «κυανέρυθρων», υπήρχε ο αριθμός 4 και το επώνυμο Χριστοδούλου.

Στο παιχνίδι, ο Φάνης έπαιξε για 4 λεπτά, έκανε 3 σουτ, χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι και στη συνέχεια έκατσε στον πάγκο.

Βετεράνοι Πανιωνίου: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου, Σγουρός, Χουγκάζ. Μποσγανάς, Καράγκουτης, Γέλιτς, Κωσταντώνης, Κορωναίος, Δρελιώζης, Λινάρδος, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης (προπονητής), Παπαδάκης, Σολωμός, Καραμανώλης, Σαραντάκος

Έλληνες Βετεράνοι: Καζιάνης, Τόλλιας, Πρέλειβιτς Κορωνιός, Δημκακόπουλος, Αλβέρτης, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Σκροπολίθας, Μολφέτας, Βετούλας, Ρετζιάς, Λιμνιάτης, Τζαλαλής., Παπαδάκος, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γιαννόπουλος.

Στο κλειστό της οδού Αρτάκης ήταν σχεδόν όλοι. Από τον Αλβέρτη και τον Πρέλεβιτς, μέχρι τον Νάσο Γαλακτερό, τον Τάκη Κορωναίο αλλά και τους Κικίλια, Κώστας Πετρόπουλο, Μπακατσιά, Καλαμπάκο, Ανδρίτσο, Σιγάλα, Παταβούκα, Μίσσα και Λαννέ.

ΠΗΓΗ : http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=128324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου