Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος»

Η χθεσινή νίκη του Αμαρουσίου επί του Πανελληνίου του εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου. Ο τεχνικός της ομάδας των βορίων προαστίων, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του για αυτήν την επιτυχία ωστόσο αποσαφήνισε πως η οριστική θέση στον βαθμολογικό πίνακα θα προκύψει μετά το τέλος των πλέι οφ.

«Η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Πανελλήνιο, πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι πάνω στο οποίο οφείλουμε να πατήσουμε για να πάμε ψηλότερα. Ο πρώτος γύρος των πλέι οφ είναι πάντα ο πιο κρίσιμος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά. Λογικά θα παίξουμε με τον Κολοσσό και θυμάστε ότι μας νίκησε πριν λίγες εβδομάδες. Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος , αλλά αντίπαλος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα» τόνισε ο Έλληνας κόουτς μιλώντας προς τους παίκτες του.

Η αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο την προσεχή Τετάρτη, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για το Μαρούσι, ωστόσο αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να βελτιωθεί ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας.


http://www.sport-fm.gr/article/227181


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου